Werkwijze

De op een na beste zorg voor uw huisdier

Want, U als eigenaar bent natuurlijk niet te overtreffen. Wilt u echter eens een weekendje weg, op vakantie of bent u om andere redenen niet in staat om voor uw huisgenoot te zorgen, dan zijn wij de beste vervanger. Pets Inn verzorgt het volgende:

Medicijnen geven (indien nodig).
Eten en drinken geven.
Kattenbak / kooi verschonen.
Vachtverzorging (indien nodig).
Planten water geven en post opruimen.
Stofzuigen bij afwezigheid langer dan 5 dagen (de dieren verblijven).
Vuilnisbakken buiten zetten.

Het dier krijgt bij binnenkomst, indien nodig, als eerste zijn medicijnen, gevolg door eten en vers water. We kunnen dan tijdens de rest van de werkzaamheden in de gaten houden of het dier goed eet en drinkt. We zien daaraan of de eetlust van het dier in orde is. Ook houden we de activiteit van het dier in de gaten. Bij het schoonmaken van de bak of kooi zien we hoe de ontlasting of urine van het dier is. Naast de werkzaamheden krijgen de dieren voldoende individuele aandacht.

Wij komen bij voorkeur twee keer per dag langs, dat geeft meer controle. Er kan in een korte periode veel gebeuren. Ziet een dier er ‘s ochtends nog helemaal goed uit, ‘s avonds kan dat wel eens heel anders zijn. Daarbij komt, dat sommige dieren tweemaal per dag hun medicijnen nodig hebben.

Als u interesse heeft in de verzorging van uw dier(en) door Pets Inn, kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Wij komen dan bij u thuis en bespreken met u wat uw verwachtingen zijn en welke taken er door ons uitgevoerd moeten worden. Tevens kunnen wij kennis maken met het te verzorgen dier. Kiest u voor Pets Inn, dan kunnen we direct de benodigde gegevens van u en uw dier noteren.

Pets Inn zal de dag voor uw vertrek contact opnemen, zodat u zeker weet dat wij uw dier vanaf de volgende dag verzorgen en u met een gerust hart kunt vertrekken. Wij vragen u op de dag van terugkomst contact met ons op te nemen. Wij weten dan dat u veilig thuis bent gekomen en er voor de dieren wordt gezorgd. Indien u geen contact heeft opgenomen gaan wij, op uw kosten, gewoon door met de verzorging van de dieren.

Tot ziens bij het kennismakingsgesprek!

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.