Wie ben ik

Mijn naam is Rona Koreneef en ik woon in Delft.

Dieren zijn mijn lust en mijn leven. Het eerste antwoord op de vraag, wat wordt je als je later groot bent, was vanaf de lagere school “Dierenarts”. Om dat te worden heb je nogal wat kennis nodig, en al snel bleek, dat ik die kennis niet zo eenvoudig zou verzamelen. Dat is geen reden om alles dan maar te vergeten. Met kleine stappen kom ik ook een heel eind. Vanaf dat moment, doe ik alles om zo ver mogelijk te komen, wat betreft het zorgen voor het wel en wee van dieren.

Ik ben begonnen aan de opleiding Dierverzorging. Na deze positief afgerond te hebben wist ik gelijk dat ik door wilde leren voor dierenarts assistente (Paraveterinair assistente). Om ervaring op te doen ben ik gelijk gaan werken bij een dierenarts. Inmiddels heb ik drie jaar ervaring uit verschillende praktijken.

Tijdens deze jaren, viel het mij op, dat de vraag naar goede zorg, wanneer de eigenaar dit zelf even niet kan geven, groot is. Zo ben ik op het idee gekomen van Pets Inn. Door mijn opleiding kan en mag ik meerdere handelingen verrichten. Dit kan bijvoorbeeld het geven van medicijnen zijn. Tabletten, vloeistof en zelfs het geven van injecties is geen probleem. Hierbij denk ik aan bijvoorbeeld insuline bij katten met suikerziekte. Ook weet ik waar ik op moet letten bij het gedrag van dieren, om te kunnen beoordelen of een dier gezond is of niet.

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.